Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Szerintetek lehet, olyat,...

Szerintetek lehet, olyat, hogy bemegyek a sürgősségire, hogy nagyon fáj a gyomrom és nyomásra nagyon érzékeny a jobb bordáim alatti rész? El fognak hajtani? (többi lent)

Figyelt kérdés
Tegnap iszonyatosan begörcsölt a jobb bordáim alatti, kb. tenyérnyi rész...de úgy, hogy már sírtam. Elmentem az ügyeletre, kaptam görcsoldóból, fájdalomcsillapítóból és még valamilyen másik gyógyszerből injekciót. Hatott, reggel sőt...egész nap görcsölgettem, nem volt vészes kibírtam. Érzem, hogy ott fáj, a gyomrom is most már egyre jobban, állandóan böfögök...Voltam a kórházban, mert az ügyletes orvos azt mondta, hogy vagy epekő vagy gyomorrontás, és hogy kérjek beutalót hasi ultrahangra. Oké, kaptam is, de mivel nem sürgős eset, ezért..majd csak október 1-én kell mennem...Oké, ezzel nem is lenne baj...csak nem akarom, hogy rosszabb legyen...Legalább vizsgáljanak meg normálisan...

2015. aug. 13. 18:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Igen-igen, menj csak a sürgősségire. Lehet akár "vakbélgyulladás" , meg sok más is.
2015. aug. 14. 07:47
 12/14 anonim ***** válasza:
Már két kórházban voltam sürgősségin ugyanazzal a bajjal, mindent csináltak, vérvétel, ultrahang stb, nem kellett időpont, soron kívül volt. Csak a végén több órás várakozás mire megvan az eredmény, nem mehetsz el. De legalább aznap megtudod és nem hetekkel, hónapokkal később. Az ügyelet nem ér semmit
2015. okt. 17. 23:38
 13/14 anonim ***** válasza:
ja amúgy 3 kórház, csak az egyikben nem a sürgősségire mentem hanem a sebészetre, minden soron kivül volt azonnal. Max vártál rá 5 percet mire behívtak
2015. okt. 17. 23:39
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Kedves 10-es! Úgy látom, te is azt hiszed, hogy körülötted forog a Föld, és a csillagok...ha bejön egy stroke-os beteg, ami tényleg AKUT, akkor mindent dobjanak félre, nem baj, ha meghal, csak a te könyököd meglegyen röntgenezve...vicc...a sürgősségi nem gyorsasági, az életveszélyes, súlyos eseteket előreveszik.
2015. dec. 11. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!