Szerintetek lehet, olyat, hogy bemegyek a sürgősségire, hogy nagyon fáj a gyomrom és nyomásra nagyon érzékeny a jobb bordáim alatti rész? El fognak hajtani? (többi lent)
Figyelt kérdés
Tegnap iszonyatosan begörcsölt a jobb bordáim alatti, kb. tenyérnyi rész...de úgy, hogy már sírtam. Elmentem az ügyeletre, kaptam görcsoldóból, fájdalomcsillapítóból és még valamilyen másik gyógyszerből injekciót. Hatott, reggel sőt...egész nap görcsölgettem, nem volt vészes kibírtam. Érzem, hogy ott fáj, a gyomrom is most már egyre jobban, állandóan böfögök...Voltam a kórházban, mert az ügyletes orvos azt mondta, hogy vagy epekő vagy gyomorrontás, és hogy kérjek beutalót hasi ultrahangra. Oké, kaptam is, de mivel nem sürgős eset, ezért..majd csak október 1-én kell mennem...Oké, ezzel nem is lenne baj...csak nem akarom, hogy rosszabb legyen...Legalább vizsgáljanak meg normálisan...2015. aug. 13. 18:05
1/14 anonim válasza:
Nem értem, ha folyamatos, komoly hasi fájdalmaid vannak, az sürgős eset, nem hónapok múlva kell az UH, hanem most.
2/14 A kérdező kommentje:
Szerintük nem :D
2015. aug. 13. 18:11
3/14 A kérdező kommentje:
Azt mondta az asszisztens a háziorvosnál, hogy mivel nem hánytam és nem összegörnyedve mentem be ezért nem sürgősségi az esetem...Ha négykézláb mentem volna be akkor vajon adott volna sürgősségi beutalót?
2015. aug. 13. 18:15
4/14 anonim válasza:
Akkor menj be a sürgősségire és játssz rá egy kicsit. Ha máshogy nem megy, akkor kuponos oldalakon mindig van olcsóbban UH, illetve egyébként sem drága ez a vizsgálat.
5/14 anonim válasza:
A sürgősségire nem kell beutaló, éppen az a lényege, hogy akkor mész oda ha a normál ellátás éppen nincs.
6/14 A kérdező kommentje:
Oké...ezt most...
2015. aug. 13. 18:17
7/14 A kérdező kommentje:
Én nem sürgősségire szerettem volna beutalót, hanem ultrahangra csak sürgősen.
2015. aug. 13. 18:18
8/14 anonim válasza:
Mivel baromi sokat kell várni a szakrendelőben (hónapokat), néha mi is megjátsszuk azt, hogy bemegyünk este a helyi sürgősségire, ahol általában nincs senki és sokkal jobban ellátnak, akut esetekben ezt simán meg lehet csinálni, úgyhogy csak ezt tudom javasolni. Odamész este, szépen elmeséled, hogy voltál dokinál, de olyan fájdalmaid vannak azóta is, hogy teljesen kész vagy és nézzenek rád, hogy mi bajod van. Ha bunkók, akkor erőszakoskodni kell, ilyen a magyar eü.
9/14 A kérdező kommentje:
Ez egy nagyon jó ötlet, csak ilyenkor mindig attól félek ,hogy mi van akkor ha adnak valami olyan gyógyszert, amitől rosszul leszek vagy ilyesmi. :/ De azt hiszem, hogy ez lesz, mert már nem bírom a gyomorfájdalmat és nem akarok fájdalomcsillapítón élni.
2015. aug. 13. 18:28
10/14 anonim válasza:
Az ellátásról annyit, hogy nekem 2 hónapja megrepedt délelőtt 10 táján a könyököm, amit este 9 táján voltak hajlandóak csak megröntgenezni, mondván, hogy mivel nem örjöngök a fájdalomtól, nem vagyok sürgős eset.
Amúgy menj be ügyeletre, mondd meg, hogy x napja gyógyszereznek, hogy létezni tudj, most is mindjárt elájulsz a fájdalomtól, akkor kénytelenek lesznek rendes időpontot adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!