Véradás után mennyi idővel lehet sportolni?
Figyelt kérdés
Versenyszerűen sportolok, kb. 1 éve. Azóta most voltam először vért adni, viszont egy nagyon fontos versenyem lesz kb. 1 hónap múlva. Mennyi időt kell várnom, mielőtt újra sportolni kezdek? Ma délután volt a véradás. (Remélem egy hétnél nem kell többet :F)2010. márc. 8. 17:34
1/3 anonim válasza:
Nyugodtan mozoghatsz, ahogy jólesik és amennyire bírod. Igyál (vizet :-P). Viszont ha valóban komolyan versenyzel, akkor nem volt jó ötlet pont most dobni a hemoglobinodat. Legközelebb érdemes verseny utánra halasztani.
2/3 anonim válasza:
Sakkozni lehet nyugodtan, még versenyszerűen is.
3/3 anonim válasza:
Nem sportolok ugyan, de rendszeresen adtam vért, míg le nem mentem 50 kiló alá. Másnap úgy éreztem, újjászülettem. Falakat tudtam volna döngetni. Tehát, ha rendszeresen sportolsz, inkább jót tesz. Nem kell napokat várni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!