Akik azt tanácsolják, hogy menjek másik orvoshoz, mire gondolnak pontosan?
Rengeteg olyan kérdést látok, hogy valakinek valami baja van, az orvos meg nem vizsgáltatja ki rendesen. A válasz: menjen másik orvosokhoz addig, amíg valaki meg nem mondja, mi baja.
Nálunk pl. a következő a helyzet: háziorvos egy van, tudom, hogy nem kötelező a körzetihez járni, de a következő háziorvosi rendelő kb. 15km-re van, és napi 2-szer jár oda busz.
Sztk-ban vannak különféle szakorvosok, azokhoz általában beutaló kell, de ha nem kell, akkor is csak egy vagy két orvos dolgozik felváltva, ha ezeket "kimerítem", már nincs másik. Másik sztk egyrészt nagyon messze van, másrészt onnan elküldenek azzal, hogy nem oda tartozok.
Magánorvos egy vagyonba kerül, minimálbérből arra nem telik, akármennyire is beteg vagyok, a családomat azért szeretném etetni valamiből.
Valami egyéb lehetőség van még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!