Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Akik azt tanácsolják, hogy...

Akik azt tanácsolják, hogy menjek másik orvoshoz, mire gondolnak pontosan?

Figyelt kérdés

Rengeteg olyan kérdést látok, hogy valakinek valami baja van, az orvos meg nem vizsgáltatja ki rendesen. A válasz: menjen másik orvosokhoz addig, amíg valaki meg nem mondja, mi baja.

Nálunk pl. a következő a helyzet: háziorvos egy van, tudom, hogy nem kötelező a körzetihez járni, de a következő háziorvosi rendelő kb. 15km-re van, és napi 2-szer jár oda busz.

Sztk-ban vannak különféle szakorvosok, azokhoz általában beutaló kell, de ha nem kell, akkor is csak egy vagy két orvos dolgozik felváltva, ha ezeket "kimerítem", már nincs másik. Másik sztk egyrészt nagyon messze van, másrészt onnan elküldenek azzal, hogy nem oda tartozok.

Magánorvos egy vagyonba kerül, minimálbérből arra nem telik, akármennyire is beteg vagyok, a családomat azért szeretném etetni valamiből.

Valami egyéb lehetőség van még?

2015. júl. 30. 15:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Sajnos pár sebből vérzik ez az egészségügy. Bölcsességfogammal szívtam meg nagyon. Fogorvos elküldött szájsebészetre. Sztk-ban írtak nekem gyógyszert és annyi. Másnap visszamentem, hogy csináljanak már valamit mert semmit nem tudtam aludni se enni. Azt mondták sorry, nem tudnak. Magánorvos még aznap adott nekem olyan csíkot, hogy másnap reggel enni tudtam valahogy, este meg aludni a második csík után. Érdekes, egy kis pénz után már mégiscsak van megoldás a problémára. Nyilván nincs ingyen a magánorvos. De legalább foglalkoznak az emberrel.. nőgyógyászhoz szintén nem járok az sztk-ba többet, miután egy nyomorult kérdés nélkül ki akarták nekem írni a gyógyszert. Pedig a családban van annyi szív és érrendszeri betegség, hogy a negyede sok lenne. És igen, nem felesleges a pénz amit ilyenre kell költeni. Nem is minden hónapban megy ide az ember. De ha a tb-re történő ellátás nem jó és nincs más ingyenes megoldás, akkor vagy beletorodik az ember, hogy nem látják el rendesen, vagy fizet a magánrendelésért. Sajnos nincs több választási lehetőség.
2015. júl. 30. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!