Fülgyulladás a tengerparton. (? )
Hétfőn érkeztünk, öcsémnek kedd óta be van gyulladva a füle. Voltunk orvosnál, megtiltotta, hogy a víz alá menjen akár úszósapkával, akár anélkül. Szerintem érthető, hogy ezt nehezen fogadja el, életünkben először vagyunk a tengerparton nyaralni, még búvárfelszerelésből is bevásárotunk.
Az az ötletünk támadt, hogy egy nejlonzacskót ragtapasszal a füle köré rögzítünk. Esetleg van más ötletetek?
Köszönöm a segítséget előre is.
Igaz...
Akkor mi lehet a megoldás?
Amikor régen úszni jártam nyáron, sajnos gyakran fájt a fülem, mert úgy emlékszem azt mondták, az én fülemből nehezen tud kiürülni a víz.. Úgy jártam úszni, hogy füldugót tettünk a fülembe, rá a sapka. De így se merülhettem víz alá, úgy rémlik, bár nem hiszem, hogy mindig szót tudtam fogadni. Már száz éve ennek.
Nekem őrülten nem fájt,tehát nem egy egész hallójárat gyulladásom volt, csak fájt, és bedugult.
Így oldottuk meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!