Honnan tudja az orvos kiolvasni a vérképeimből, hogy már nem szedek bizonyos gyógyszereket?
Pedig ez év első negyedében hónapról hónapra csökkentek a koleszterin értékek.
A WBC, RBC, HGB, HCT értékek az átlagosnál alacsonyabban, mélyen alakultak csak januárban. A GGT májenzimeim is csökkentek, de még magasabbak.
Tavaly minden hónapban rosszak voltak a vérképeim és fájtak az ízületeim is, sőt el is butultam, kába is voltam, amíg szedtem a koleszterincsökkentőket.
Koleszterincsökkentők nélkül pillanatnyilag jól érzem magam. A vasat továbbra is szednem kell, feltöltendő a szervezetet.
Akkor mégis honnan tudta az orvos? Mondta is utána, hogy gyönyörű a vérképem, látszik és jól néz ki. Szépen alakul, de még nem tökéletes.
A GGT májenzimeim, a koleszterin, a vérsejt süllyedésem magasabbak, de hónapról hónapra csökkentek az értékeik.
Most márciusban a CRP is magasabb lett, pedig előző 2 hónapban még jó volt.
A CRP nem tudom micsoda?
Ezek együttese mi látható? Mire lehet következtetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!