Mit tehetek a háziorvossal?
Figyelt kérdés
Azon kívül, hogy másikat keresek. Hol tudnám jelenteni, hogy nem megfelelően látott el?
Hetekig nem csinált semmit, csak "tanácsokkal" látott el (pihenés, diéta, ne stresszeljen....) végül saját költségre egy magán intézetbe mentem ultrahang vizsgálatra, mert ő nem adott beutalót.
Már azon a héten megműtöttek és mert későn mentem 3 nap helyet, 7 napot töltöttem kórházba, és a teljes felépülés 6 hét lesz.
2015. jún. 30. 15:03
1/4 anonim válasza:
Maskor fizetsd le. Legalabbis nalunk mar allitolag igy megy,kulonben az orvos le se szarja a problemaidat
2/4 anonim válasza:
megértem a helyzeted
félelmetes, hogy mekkora összegeket fizetünk a TB-re és ez jár érte... inkább nem kéne fizetni, de ha 2-3 évente bajom van akkor elmennék magánhoz és kész..ott legalább foglalkoznak az emberrel.
hogy hol tudod jelenteni azt nem tudnom
3/4 anonim válasza:
Betegjogi képviselőt keresd meg.
4/4 anonim válasza:
nekem egyből adott beutalót, nem is kértem és elvileg ezt nem is kell műteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!