Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mit tehetek a háziorvossal?

Mit tehetek a háziorvossal?

Figyelt kérdés

Azon kívül, hogy másikat keresek. Hol tudnám jelenteni, hogy nem megfelelően látott el?

Hetekig nem csinált semmit, csak "tanácsokkal" látott el (pihenés, diéta, ne stresszeljen....) végül saját költségre egy magán intézetbe mentem ultrahang vizsgálatra, mert ő nem adott beutalót.

Már azon a héten megműtöttek és mert későn mentem 3 nap helyet, 7 napot töltöttem kórházba, és a teljes felépülés 6 hét lesz.

2015. jún. 30. 15:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Maskor fizetsd le. Legalabbis nalunk mar allitolag igy megy,kulonben az orvos le se szarja a problemaidat
2015. jún. 30. 15:08
 2/4 anonim ***** válasza:

megértem a helyzeted

félelmetes, hogy mekkora összegeket fizetünk a TB-re és ez jár érte... inkább nem kéne fizetni, de ha 2-3 évente bajom van akkor elmennék magánhoz és kész..ott legalább foglalkoznak az emberrel.

hogy hol tudod jelenteni azt nem tudnom

2015. jún. 30. 15:20
 3/4 anonim ***** válasza:
79%
Betegjogi képviselőt keresd meg.
2015. jún. 30. 15:21
 4/4 anonim ***** válasza:
nekem egyből adott beutalót, nem is kértem és elvileg ezt nem is kell műteni.
2015. jún. 30. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!