Mi az az ujjon lévő elektromos valami a kórházban, mármint mit raknak az ujjra a kórházakban?
pulzoksziméter.
azt nézi hogy megfelelő e a szervezeted oxigénellátása.
#4: Azt hiszem, hogy a legtöbb filmnek van vmi valóságalapja, ill. ezért is kérdeztem, mert ha minden filmben van ilyen a kórházi jelenetekben, akkor csak nem égből kapott és irreális ötlet... Amúgy meg nem azért van ez az oldal, hogy bármit kérdezzünk...? Szerintem de. :P
Az #5-ös meg a #3-as válasz ugyanaz...?
Viszont az biztos nem pulzusmérő... #1: tipp vagy tuti?
Én nem azt mondtam, hogy biztos nem, hanem azt, hogy köszi minden választ, mert nekem fogalmam sincs, és azt, hogy ha három válaszból kettő asszem egyet mond, egy harmadik meg meg mást mond, akkor a harmadikat ártatlanul megkérdőjelezem és simán csak megkérdezem, hogy biztos-e... Ja, a másik két válaszra írtam, hogy az biztos nem pulzusmérő, és ezt is kérdésnek szántam...
peace...
Én is idézhetem magam, konkrétan az előző hozzászólásomból: "Ja, a másik két válaszra írtam, hogy az biztos nem pulzusmérő, és ezt is kérdésnek szántam..." - vagyis, azaz, egyenlő: értem én, hogy félreérthető úgy, hogy lemaradt a kérdőjel a végéről, miközben mind előtte, mind utána van kérdőjel, vagyis mivel próbáltam összegezni a válaszokat, és ennek helyességére is választ kapni, ezért írtam le - kérdőjelekkel kiegészítve! - a következtetésem, akkor a köztes lépésre nem éreztem feltétlen szükségét kirakni a kérdőjelnek, hiszen ha a következtetős kérdésemet kb. így ábrázolnám: a --> b --> c? , ahol a végső kérdőjel az egész folyamatot kérdőjelezi meg, akkor az ugyanaz, mintha így írtam volna: a? --> b? --> c? (és tudom: ehhez képest én a lehető leglogikátlanabb megoldást választottam azzal, hogy a? --> b --> c? lett belőle, de erre írtam a már idézett reakciómat korábban).
Amúgy meg attól még, hogy volt rajtad, honnan tudod, hogy mit mért...? Mert neked azt mondták? Mármint most tényleg nem kötözködésből...
És amúgy nem lehet, hogy kórháza válogatja, hogy mire használják...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!