Több mint egy hónapra előre kaptam időpontokat vizsgálatokra, nagyon kiakadtam félek, hogy addig meghalok, mit tegyek?
Elmentem orvoshoz mert sok tünet kínzott (sajnos ezt két hónapig halogattam), többek között gombóc a torokban, (bal) végtag hidegség zsibbadás, furcsa érzés a mellkhasban, néha fulladás, szédülés, szóval nagyon sok tünet már.
Nagyon félek ,hogy addig meghalok amíg elvégzik a vizsgálatokat elvileg az utolsó vizsgálat, az augusztus közepe fele lenne kész.
A vérvétel már megvolt de a háziorvos azt mondta hogy akkor menjek vissza ha megvan az összes leletem, visszamehetek már holnap , hogy megkérdezzem , hogy milyen lett a vérképem?
Nagyon gyanús a számomra a tüneteid alapján, hogy esetleg refluxod van, ami párosult egy pánikbetegséggel!
A vérvétel eredményét elviheted a háziorvosnak és megkérdezheted, hogy mi mit jelent, ő hogy látja, de ha nincs pénzed privátba a vizsgálatokra, akkor kénytelen leszel végigvárni az időpontokat, mert sajnos bárhol vagy az országban, ez van. Örülj neki, hogy 1 hónapra előre kaptál időpontot, vannak helyek, mint pl. nálunk, egy szívultrahangra fél évet kell várni!
És ha 2 hónapig halogattad előtte, akkor ezt az 1 hónapot ki lehet várni, nem?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!