Fél fülemre elment a hallásom. Ez normális jelenség ilyenkor (bővebben a magyarázatban)?
Figyelt kérdés
Paraffin olajat kell csepegtetnem a fülembe, mert egy hét múlva ki fogják mosni, és lazítani kell a szennyeződést. Viszont miután először csepegtettem, az egyik oldalra elment a hallásom, úgy bedugult, és szappanos vízzel sem tudom kitisztítani. Ez baj, vagy normális ilyenkor? Ha normális jelenség, akkor ez most így marad egy hétig? (Fél fülre nem fogok hallani?) Az a baj, hogy dolgoznom kellene, viszont így eléggé veszélyes.2015. jún. 24. 13:13
1/7 anonim válasza:
menj vissza a fülészetre. nekem minden előzetes csepegtetés nélkül is ki szokták mosni, és mindig kijött minden. tényleg veszélyes így dolgozni, ismerem a helyzetet, órákig sem lehet elviselni, nem hogy napokig.
2/7 anonim válasza:
Elviekben teljesen normális, hiszen az a valami amit ki fognak mosni folyadék hatására amíg odabent van megdagad.
Igen, sajnos addig nem fogsz hallani, nekem is volt ilyen :)
Az, hogy újra kiszáradjon kell egy pár nap, és nem szabadna hogy víz érje, vagy bármi amitől nedves lesz mert akkor újra megdagad. Hajmosás is csak uszodai füldugóval!
De ha már csak egy hetet kell várnod akkor nem érdemes szórakozni füldugókkal, utána viszont tényleg minden oké lesz újra :)
3/7 A kérdező kommentje:
Ezt most nem értem. Ha bármilyen folyadéktól megdagad, akkor miért kell paraffinolajos öblítést csinálni? Nem az a cél hogy ne dagadjon be még jobban?
2015. jún. 24. 14:33
4/7 anonim válasza:
első vagyok: szerintem hagyjad a spekulálást, menj vissza egy másik dokihoz, és simán kimossa neked, nem fog packázni. nekem évente kell járnom, és tök nagy tapasztalatom van. ki fogják mosni, 2 perc az egész.
5/7 A kérdező kommentje:
Igen ezt már más is mondta (valami meleg vizes fecskendővel) de ez egy munkahelyi alkalmassági vizsgálat része és így én nem határozhatom meg hogy hova menjek.
2015. jún. 24. 16:03
6/7 anonim válasza:
ne viccelj már. alkalmassági vizsga, hogy egy hétig kibírod-e bedugult füllel?
menj el az sztk-ba, ingyen kimossák seperc alatt.
7/7 A kérdező kommentje:
Igazad van, holnap elmegyek egy másik dokihoz is. Ez így nagyon rossz.
2015. jún. 24. 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!