Mindenki lát az égre nézve kis cikazó szikrákat? Normalis az ilyen "jelenség"?
Figyelt kérdés
#szikra #cikázó
2015. ápr. 13. 10:53
1/9 anonim válasza:
Igen, teljesen normális, mindenkinek "csinálja" a szeme, olvastam róla nemrég egy cikket is.
2/9 anonim válasza:
A mikrószkópikus egysejtűek is a könnybe vannak , a szem felnagyítja őket .
3/9 anonim válasza:
Jaj utolsó, de nagy butaságot írtál...
4/9 anonim válasza:
Igen, én is látok és a családban megkérdeztem, mások is.
6/9 A kérdező kommentje:
Ez tulajdonképpen mitől lehet? Én másik helyen olvastam,hogy ezek retinaleválás jelei is lehetnek!
2015. ápr. 17. 21:42
7/9 anonim válasza:
En azt olvastam, hogy a szemen megtelepedo pici kis "bakteriumok"-at latjuk :) javitsatok ki ha nem :D
8/9 anonim válasza:
Kijavítunk, biztosan nem :D Ahhoz, hogy baktériumokat láss, legalább 400x-os nagyítású mikroszkóp kell, nyilvánvalóan kizárt, hogy az emberi szem ezt elérje. A másik, hogy ezeket a baktériumokat meg is kellene festeni valamivel, hogy látszódjanak, tehát már 2 ponton bukott a dolog :)
Ha erre gondol a kérdező: [link]
Mindenki lát ilyeneket. Ezek a szemben úszkáló fehérjék, illetve embrionális korunkból visszamaradó részecskék (volt az üvegtestben egy artéria, ami felszívódott).
9/9 A kérdező kommentje:
Kis csillagszerű szikrákra gondolok, nem oedig az üvegtesti homályra! :)
2015. ápr. 25. 08:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!