Miert izzadok le hamar?
Lehetőség 1) Kövér vagy mint állat. Fogyj le. Szedj fel egy kis izmot. Mindjárt más lesz.
Lehetőség 2) Extrém izzadsz ha kell, ha nem. Pech.
Nem tudom mitől van,de én is ilyen vagyok. Már kicsit futok és piros is a fejem, aztán majdnem egy órát át ilyen. Ma ráadásul olyan meleg volt,hogy gyöngyözött a homlokom. :D Engem is zavar, mindig meg kell mosakodnom. Igaz,én már rég nem vagyok 12 éves, szóval hozzászoktam.
Lehetséges, hogy nálad valamilyen hormonális változás okozza, ez természetes. Mint pl. akik klimaxolnak, ők is izzadnak.
Próbálj olyan ruhát hordani,ami átengedi a levegőt és nem izzadsz alattuk annyira (pamut). Illetve tavaly használtam a gyógyszertárban kapható izzadásgátlót (exodor), hamarosan vennem kell megint,amilyen jó időnk van. :) Na és igyál igyál igyál,mert ugye izzadással vizet meg mindenféle ásványi anyagot veszítünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!