Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit tegyek ha hamar izzadok?...

Mit tegyek ha hamar izzadok? Most konkrétan az arcomra értem.

Figyelt kérdés
Iszonyú szar, zsíros a bőröm és meg is látszik, ha melegem van, csillog az egész fejem. És szószerint izzadok is,főleg homlokomon meg a szemöldök környékén és szám felett. Mit lehetne ezellen tenni? Semmit? :S Vagy bőrgyógyász tudna segíteni? Nagyon idegesít mert a sminkem is elkenődik így.. Nem vagyok kis nyavajgós p*csa amiért elkenődik, de az nem túl szép látvány azt gondolom.
2009. máj. 25. 20:19
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szia! A Garnier-nek van arclemosó terméke,ami kifejezetten zsíros bőrre való. Naponta ha tudod többször mosd le ezzel a cuccal és igyál sok folyadékot!!! A rossz táplálkozás miatt is lehet zsíros a bőröd. Nekem a kozmetikusom mondta,hogy a sok húsos kajától iszonyúan zsírosodik a bőr. A Loccitane termékek közül a levendula krémek segíthetnek,vagy olcsóbb a sima levendula tea. Ez nagyon jó izzadás ellen,továbbá vannak kis zacsis frissítőkendők,amik jól jöhetnek. Írtad,hogy sminkelsz. Lehet,hogy az alapozód nem megfelelő,mert nem tud lélegezni a bőröd. Nyáron én pl nem használok alapozót,mert attól el kezdek izzadni. :( Remélem tudtam segíteni!
2009. máj. 26. 01:09
 2/2 anonim ***** válasza:
Azok a kis kendők tényleg jók!!! nyáron inkább magammal viszem a smink készletem és estére,ha hüvösebb az idő akkor sminkelek. Alapozót nem használok, és szolidabbra vaszem a dolgot.Van amikor csak szemceruza..ez alap.,, aztán spirál de azt sem mindig
2009. máj. 28. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!