Dalacin 300mg-is tablettából elég ha kettőt szedek naponta?
2 Kimondja? Többször kaptam már ilyet, és csak addig kellett szedni míg a fájdalmat úgy le nem csökkentette, hogy elviselhető legyen. Ez egy lórugás gyógyszer. Ennek van egy enyhébb változata a Cataflam.
Ez nem olyan gyógyszer mint ha felső-légúti fertőzésed lenne, és az antibiotikumot végig kéne szedned.
*Interneten írkálják,hogy az antibiotikumokat végig érdemes beszedni.
Te nem szoktad az orvossal (nem a neten!) megkonzultálni, hogy hogy és meddig szedd??
Ember, hát hová tetted az eszed?
A Dalacínból 3x1-et lehet, de ha nagy fájdalmaid vannak 5-ig elmehetsz egy nap( fogász adjunktus mondta egykor). De nagyon óvatosan a szedéssel.
Szájsebészeti műtétet írtál nem? akkor van még kérdés?
Szájsebészeti műtétbe pl olyan tartozik: hogy kiveszik a bölcsességfogad, vagy felvágják az ínyedet stb.
Én napi kettőt szedtem amikor begyulladt a fogam és a teljes dobozzal be kell szedni, nem szabad előbb abbahagyni.
Miért nem kérdezed meg a fogorvost aki a műtétet csinálta, hogy mennyit szedj, azt sem értem, hogy miért nem szóltál neki, hogy augmentinre érzékeny vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!