Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Esti iskolában azt hazudták...

Esti iskolában azt hazudták hogy fizetik a TB-t miközben nem és most 40 ezer forintot kell visszamenőleg kifizetnem mit tegyek?

Figyelt kérdés
Beiratkoztam esti iskolába, ott azt mondták hogy fizetik a TB-t és miután kiiratkoztam azután meg jött a papír hogy 40 ezer forintot ki kell fizetni mert nem fizette az iskola a TB-t mi tévő legyek?

#iskola #TB #társadalombiztosítás #visszamenőleg fizetés
2015. máj. 27. 12:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
35%
vicc 7 ezer forint havonta a semmire. gondolom, hogy a fiatalok nagy része nem rohangál havonta orvoshoz.legutoljára amikor voltam akkor 7 hónapot vártam a CT vizsgálatra. (Y) erre megéri fizetni
2015. máj. 27. 18:28
 12/16 A kérdező kommentje:
Értem én ha az estibe nem fizetik, de hát nekem ezt mondták hogy fizetik a TB-t...ezt hazudták. aztán csak később tudtuk meg hogy visszamenőleg is ki kell fizetni.Most akkor ezt valahogy át lehetne terhelni az iskolára?
2015. máj. 28. 07:52
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
hát ha a többiek is így jártak akkor lehet próbálkozni. de ha te jártál így egyedül, akkor az a te tájékozatlánsodra/oda nem figyelésedre utal.
2015. máj. 28. 08:32
 14/16 anonim ***** válasza:

7-es vagyok. Ezt azért sem értem, mert ha valaki nem fizeti a tb-t, akkor ugye nem vehet igénybe orvosi szolgáltatást. Bemegy az orvoshoz, és elküldik, mivel nincs biztosítva... Utána meg behajtják rajta????

Vagy amióta ezt annyira figyelik, hogy utólag be kell fizetni, azóta az orvos ellátja azt is, akinek nincs tb-je?

2015. máj. 28. 09:26
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

#14 Az orvos mindenkit ellát, csak amikor látja a gépben, hogy "piros" a tb száma a paciensnek, akkor szólnia kell neki, hogy valami gond van, de ugyanúgy kezeli.

De magyar állampolgárt mindenképp ellátnak.

2015. máj. 28. 09:38
 16/16 anonim válasza:
100%
Elvileg ki kellene fizetni, de mikor pár éve én is így jártam, és mondtam, hogy mostanól szertném fizetni, akkor mondták, hogy visszamenőleg is kéne. Elvileg. Kérdem, ellenőrzik, vagy mi következméyne van? Aztán jelentőségteljesen nézett rám... végül visszamenőleg nem fizettem be. Szóval csak akkor számít ez, ha visszamenőleg leellenőrzi valaki, egyébként el lehet sunnyogni.
2015. jún. 1. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!