Voltál már kórházban sokáig? Hogy nem untad magad halálra?
Figyelt kérdés
2015. máj. 27. 08:22
11/17 A kérdező kommentje:
hülyeségből leugrottam kábé 1 emelet magasból. így sikerült :D
2015. máj. 27. 15:13
12/17 anonim válasza:
Minden elismerésem neked. :D
Jó gyógyulgatást. :))
13/17 anonim válasza:
Én is jó nagyot estem decemberben, csattant jó nagyot a fejem a betonon...2 napig mellettem volt családom, felkészülve hátha kórházba kell vinni....
Az ember mindig ilyen bajok után jön rá milyen fontos az egészség, az egyik legfontosabb...Minden jót erőt kitartást kívánok!
14/17 anonim válasza:
Agyvelőgyulladással voltam néhány hétig életveszélyben, de nem emlékszem semmire. Vagyis csak néhány mozzanat maradt meg. A feleségem aggódó arca, séta a lányommal a kórház udvarán, stb. Szóval az egész buliból kimaradtam! :-))
15/17 anonim válasza:
Én 2x voltam 2 hetet a műtéteim miatt. Sosem unatkoztam, volt szobatárs akivel hülyültünk.
Viszont ez volt egy napi programom:
röntgen,járni tanulás,vizsgálat,gyógytorna.
16/17 anonim válasza:
Heti legalább 3 napot kórházban vagyok. Nem szoktam unatkozni, van munka bőven. :)
17/17 anonim válasza:
Voltam ket percig amig komaban voltam. Bevittek aludtam aztan felkeltem egy par percnek tunt de korulottem minden rokonom megoregedett es azt mondtak, hogy udvozollek 2015-ben. (1913-ban szulettem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!