Voltál már kórházban sokáig? Hogy nem untad magad halálra?
Tanultam,neteztem,zenet hallgattam esetleg telefonon jatszottam,takaritottam a szobam..:D
(viszont en altalaban csak olyan korhazakban voltam ahol vannak napi programok..)
Voltam hát, 3 hónapot. :D
Szerencsém volt, mert volt bent egy velem egy idős lány, és nagyon jól elhülyéskedtünk. :)
Ez már 8 éve volt, és azóta is tartjuk a kapcsolatot. :)
3 hónap???Hű az durva, mit lett veled?
Én még csak 2 hete vagyok de nagyon unom már magam.Mindenkinek ment a zöld kéz köszi!
3-as vagyok.
Leestem egy lépcsőn, és beütöttem a fejem. Nem volt semmi bajom, aztán rá 3 napra elkezdtem sugárba hányni. Akkor rohammentő, be a kórházba, és kiderült, hogy agyrázkódást kaptam, plusz valami vérömleny kialakult az ütés helyénél. 3 hónapig tartottak bent, és mivel a fényre érzékeny voltam (nyilallt a fejem, hánytam, szédültem) így lehúzott redőnyök mellett töltöttem a nyári szünetemet. :D
Ja, de a 3 hónapból 1 hétig kómába voltam.
3-as vagyok.
Az se lehet rossz. :D Ha jól tudom az az ember egyik legerősebb csontja. Hogy sikerült? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!