Fáj amikor kiműtik a zsírcsomót?
Figyelt kérdés
Már évek óta van egy borsónyi méretű zsírcsomó a nyakamon a fülem mögött kb 2-3 cetivel. Nincs vele semmi gond, nem is fáj csak azért zavaró, mert látható helyen van. Ma rászántam magam és megmutattam bőrgyógyásznak aki azt tanácsolta szedessem ki, és egyből írt is egy beutalót a sebészetre. Mit mondjak, be vagyok szarva. Nagyon félek az ilyen dolgoktól és nem tudom el merjek-e menni :S Ha valaki átesett már ilyesmin megoszthatná velem az "élményt".2010. febr. 24. 17:52
1/2 anonim válasza:
Szia, nekem nemfájt, raknak rá érzéstelenítőt kiszedik és mehetsz is haza :) ne félj
2/2 anonim válasza:
Nem, csak addig a pillanatig, amíg az érzéstelenítőt beadják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!