Zsírcsomót hogy távolítanak el a herezacskóról?
Figyelt kérdés
Pár hete észrevettem egy zsírcsomót a herezacskómon, először azt hittem hogy pattanás, de nem. Nem fáj, de zavar hogy ott van. Hogy érzéstelenítenek ott? Köszi!2010. máj. 10. 09:05
1/4 anonim válasza:
Diótörővel? Vagy ráütnek ehy kalapáccsal...
:DDDDDDDDDD
Na viccet félretéve, szerintem lydocain spray-el, vagy szurival helyi érzéstelenítésként...
2/4 anonim válasza:
Hát nem tom de az elözö válasz jonak tünt!!!
XD
Kérdez orvot..
3/4 anonim válasza:
Bár én lány vagyok:-)...de nekem is volt ilyenem a nemiszervemen.Egyet mondhatok.Piszkosul fájdalmas és lassu gyógyulásban volt részem:-(.Elaltatnak mert felvágják...de ha szerencséd van lassan felszívódik magától(kb.1hét)nekem már többször volt.NE BOROTVÁLD OTT!Mert az a legnagyobb okozója,a borotválkozástól lyuk keletkezik a bőrödön amibe szépen betelepednek a baktériumok,végül genny lesz és utána az amid van!Használj nyugodtan szörtelenitő krémet,úgyse tudja meg senki:-)
4/4 A kérdező kommentje:
Altatnak?:S Fasza... Akkor asszem nem megyek vele dokihoz, annyira nem zavar, de azért mégis csak szebb lenne nélküle. Amúgy már kb 2 hónapja ott van, úgyhogy ez felszívódni már nem fog :S
2010. jún. 6. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!