Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Recept nélkül lehet kapni...

Recept nélkül lehet kapni altatót illetve nyugtatót? Ha igen milyet és milyen árban vannak?

Figyelt kérdés
2010. febr. 24. 15:59
 1/9 anonim ***** válasza:
Csak gyógynövényes készítményeket kaphatsz recept nélkül.
2010. febr. 24. 16:02
 2/9 anonim ***** válasza:
...de azok sokkal jobbak!Valeriána,Orbáncfű,B-komplex,"idegeimre mentek csepp",és ezeken kívül még számos gyógynövény összetételű termék,és az áruk is barátságos.
2010. febr. 24. 16:08
 3/9 A kérdező kommentje:
köszi! és hatásosak is?
2010. febr. 24. 16:16
 4/9 anonim ***** válasza:
Hosszabb ideig kell rendszeresen szedni őket, hogy kifejtsék a hatásukat.
2010. febr. 24. 16:23
 5/9 A kérdező kommentje:
értem :S és olyan nincs ami gyorsan hat?
2010. febr. 24. 16:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Olyan csak receptre van.
2010. febr. 24. 19:33
 7/9 A kérdező kommentje:
:/ és a teáknak elfogadható ízük van?
2010. febr. 24. 20:02
 8/9 anonim ***** válasza:

Valeriána gyorsan hat, viszont rá lehet szokni, és az elvonási tünetek maga a pokol. De mindenhol azt mondjk, hogy nem lehet rászokni. Pedig barbiturátszármazék van benne, tehát egyenes út a kemény nyugtatókhoz.

Én mostanában egyéb betegség miatt teljesen ki vagyok borulva, nem találják az okát, össze-vissza vizsgálgatnak, és nagyon félek és néha annyira szeretném leszedálni magam, de olyan borzasztó volt az az érzés, amit maga a Valeriána okozott nekem, hogy nem merem bevenni többé. Amúgy 4 évig szedtem, de 1 évben max. 1-2 dobozzal, észre se vettem, mikor szoktam rá, de az már nagyon erős rosszulléttel járt.

Úgyhogy óvatosan!

2010. febr. 24. 22:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Jaj, dehogy, már rég nincs a valeriánában barbitál, mert kivonták a forgalomból. Úgyhogy nyugi, csak macskagyökeret tartalmaz.
2010. febr. 25. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!