Mitől alakul ki a tályog?
Figyelt kérdés
a tályog egyenlő a sipollyal? A vőmnek még láza is volt. A lányom Augmentint adott míg orvoshoz nem mennek.de holnap már meg akarják műteni.2015. ápr. 23. 23:04
1/6 anonim válasza:
Hát a lányod se egy zseni, adott volna inkább lázcsillapítót... milyen tályog? Tályog lehet bárhol fogtól talpig.
2/6 A kérdező kommentje:
Az augmentin lázcsillapító,fájdalom csillapító és gyulladásgátló.Akkor zseni a doki.
2015. ápr. 24. 07:49
3/6 anonim válasza:
Akkor rosszul emlékszel a gyógyszer nevére. Az Augmentin egy antibiotikum, ami csak kúraszerűen szabad alkalmazni. Vagyis helyes alkalmazás esetén eleve nem lehet otthon egy fél doboz belőle.
4/6 A kérdező kommentje:
Tudom , én személy szerint nem szeretem ezt a gyógyszert , mert állítólag a vérképet is rontja .. de a doki ezt javasolta. Én egy gyógyszernek sem vagyok a híve. Ma mennek kórházba. Arra lettem volna kíváncsi ez mitől alakulhat ki? a fenekénél van /nem én néztem/ ahol éppen ül. Nem végbél közelében.
2015. ápr. 24. 10:38
5/6 anonim válasza:
Lehet hogy egy seb/szőrtüszőgyulladás volt ott, le volt gyengülve az immunrendszere, begyulladt, elfertőződött. Ha kiújul, akkor cukorbetegségre lehet gyanakodni. Ha a kezeletlen tályog magától megnyílik, az a sipoly.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ.Elképzelhető a szőrtüsző gyulladás , mert eléggé erős szörzetű ember :) vőmet megműtötték az éjjel.
2015. ápr. 25. 11:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!