Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ha valakit elutnek akkor...

Ha valakit elutnek akkor mennyi ideig tartják korházban?

Figyelt kérdés
Nem kell megiedni semmi komoly csak érdekelne h ha vkit elgázolnak súllyos belsovérzést szenvedett át lett szúrva a tudeje akkor mennyi nap kell a felépuléshez és ahhoz h kiengedjék a kórházból? úgy sacperr válasz elég lesz nem kell napra pontos info . Kosszi szépen !

2015. ápr. 7. 12:38
 1/5 anonim ***** válasza:
40%

Ha meghal, akkor nem tartják sokáig bent..

Ha nem hal meg, akkor addig, míg elég stabil nem lesz az állapota. A gyógyulás pedig függ a sérülés mértékétől és az egyéni jellemzőktől.

2015. ápr. 7. 12:51
 2/5 A kérdező kommentje:
15-20 Nap az elég vagy kevés ?
2015. ápr. 7. 14:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha 30 napig kómába kerül a sérülései miatt (vagy mesterséges kómába helyezik) akkor nyilván 20 nap kevés, mert minimum a kóma idejére bent fog feküdni.

Utána lehet nézni különböző sérülések gyógyulási idejének igazából.. ezeket fejből én sem tudom. Bizonyos csonttörésekkel haza lehet menni.. belső vérzés, nagyműtét után tényleg hetekig bent fekszik az ember (azt nem tudom saját felelősségére mennyire mehet el, gondolom nem áll őr az ajtó előtt) :)

2015. ápr. 7. 14:30
 4/5 A kérdező kommentje:
hát koszi ..kicsit csalodott vagyok h ilyen naiv voltam h 20 nap ok de azé koszi ;-)
2015. ápr. 8. 20:41
 5/5 kakukk01 válasza:
Valakit elüthetnek úgy is, hogy utána leporolja magát és továbbmegy. Ha szerencsétlenebb, akár több hét intenzív osztály, majd kb fél év felépülés.
2015. ápr. 20. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!