Hálapénz? Mikor és mennyit?
Figyelt kérdés
Kérdésem a következő:
Hamarosan lesz egy plasztikai műtétem OEP támogatásra...
Mennyi pénzt illik adni az orvosnak? És mikor?
Műtét előtt, hazamenetelkor, vagy a következő kontrollon?
Köszönöm a válaszokat.
2015. ápr. 6. 21:52
1/4 Zora242 válasza:
Inkább vegyél neki egy jó minőségű bort, mint hogy pénzt adsz. A hálapénz intézményének ideje lett volna már rég megszűnnie
2/4 A kérdező kommentje:
Nem cink inkább bort vagy ajándékkosarat adni, mint pénzt?
Nem vagyok eleresztve anyagilag annyira, de ha félre kell tenni, akkor félre kell. Ezért vagyok kíváncsi. :)
2015. ápr. 7. 11:08
3/4 anonim válasza:
én varratszedésen adom neki oda, mivel tényleg hálás vagyok. műtét előtt zsákbamacska, honnan a fenéből tudjam, hogy hálás leszek-e :D hazamenetelkor meg még so-so. Plasztikánál sok az utókezelés, ami legalább annyit számít, mint a műtét.
4/4 anonim válasza:
Én adtam - igaz, nem vagyonokat. Balesetem volt, elvesztettem a lábam.
Én elégedett voltam az eredménnyel, fontos - ha már egy lábam lett - hogy a csonk ne fájjon és terhelhető legyen.
(Egy magánkórházban egy amputálás 500.000Ft)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!