Anyajegy leszedese utan hogyan kezeljem az anyajegy helyet?
Figyelt kérdés
A sebesz mindossze annyit mondott, hogy 2 hetig nem erheti viz a sebet, viszont nem tudom, hogy a tapaszt mikor szedhetem le, leszedhetem-e egyaltalan, kenegessem-e, levegoztessem-e, rafekudhetek-e(a hatamon van) stb. Ha tudtok errol valamit, megkoszonom! Kerlek, foleg orvosok/orvostanhallgatok/olyanok, akiknek szedtek le anyajegyet irjatok! Koszonom!#anyajegy #anyajegy leszedese
2015. ápr. 3. 21:41
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, szikevel kivagta, a vegen osszevarrta, s leragasztotta.
2015. ápr. 3. 21:58
3/5 anonim válasza:
Hát akkor gondolom, vissza kell menni varratszedésre.
Amikor visszamész, kapsz újabb javallatokat, addig szerintem nem nyúlhatsz hozzá, úgyis vérzik, esetleg tapaszt cserélhetsz naponta, másnaponta. De hát telefonon is rákérdezhetsz bárki orvosnál.
Mikor mész vissza?
4/5 A kérdező kommentje:
Egy het mulva. Akkor azert tapaszt csereljek, ezek szerint.
2015. ápr. 3. 22:03
5/5 anonim válasza:
Ha átázik, mindenképp.
De egyedül élsz? Nincsenek szüleid, akik ezt tudnák?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!