Van két anya jegyem szeretném levetetni őket, de féllek mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van 2 anyajegyem az eggyik a nyakamon a másik karomon ,ahol belehet hajlítanni a kart.Engem nagyon zavarnak el ,akarom távolítanni őket az eggyikbe folyton bele kapnak a másik pedig olyan helyen van ,hogy már a nyáron 2alkalommal is hólyag nőtt mellette és ezek mellett undorítő is.Nem tudom ,hogy mondjam el az anyunak és ,hogy belé is lehet halni azt mondták nekem ettől nagyon féllek.
Több esetről is beszéltek ,hogy belehaltak az anyajegy leszadésébe.
Továbbá nagyon fáj?
2013. aug. 31. 18:51
1/1 anonim válasza:
Bele lehet halni! Komolyan! Hülye vagy? Ha megvágod magadat szikévek meghalsz? Nem! Akkor meg?Lézerrel 1 perc alatt leégetik, közben nem érzel semmit, mert vagy el vagy altatva, vagy kapsz érzéstelenítőt. Ha szikével szedik le, akkor sem érzel semmit. Nem tudsz meghalni benne, ez olyan, mintha körömvágás közben haláloznál el. Nem fáj, nem halsz bele, ha nagyon zavar, szedesd le. Az altatásban viszont az emberek 99.9% sértetlen marad. A 0.1%-nak a fele meghal, a fele meg kómába esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!