Sztk-ba miért kell vérvételért fizetni?
A háziorvos (aki javasolta a vérvételt) azt mondta TB-re megy így nem kéne fizetni.
Egy általános vérvétel lesz. Debrecen, de Hajdúnánáson lakunk.
Kizárt, hogy egy normál vérvételért fizetni kelljen úgy, hogy orvos küld, oda tartoztok és a TB fizetésével sincs semmi probléma. Ha ez a helyzet akkor valaki valamit nagyon kamuzik és sunyiba akarják ezt a pénzt elrakni.
De engem az is meglepett, hogy időpontot kell kérni. Az én lehetőségeimnél úgy van, hogy odamegyünk, beállunk a sorba és annyi. Meg van ahol sorszám húzás van. Vagy ha valahol csak ritkábban rendeznek vérvételt, akkor ott megmondják melyik nap lesz hánytól hányig. Valahogy kételkedem benne, hogy Debrecenben ennyire más volna a helyzet. De lehet, hogy én vagyok a naiv. Meg kéne kérdezned hogy egy ilyen alapvető ellátásért mégis milyen alapon kéne fizetned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!