Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Előzetes vérvételért (őssejttá...

Előzetes vérvételért (őssejttároláshoz) melyik kórházban mennyit kell fizetni?

Figyelt kérdés

Szűrik a hepa B, C-t... stb ilyenkor, és a TB ezt nem támogatja.

Elsősorban a bpi János Kórház érdekel, de a többire is kiváncsi lennék. Köszönöm, és boldogságos babavárást mindenkinek!!!

2008. febr. 27. 15:53
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mivel engem is érdekel ez a dolog utána néztem.

Elvileg a Zelion oldalán azt olvastam, hogy vagy ott adnak beutalót ezekre a vizsgálatokra vagy valamelyik másik orvos. ( nem emlékszem pontosan) Olvass utána!

Nem hiszem hogy ezért kéne fizetned. Elvégre is kismama vagy, nekik minden vizsgálat ingyenes.

Meg azért gondolj csak bele hogy ez az egész őssejt dolog mennyibe kerül. A Zelionnál benne van az árban minden.

Ha szerződést kötsz velük akkor a felét ki is kell fizetni és ha levették akkor a többit. Lehet részletfizetést is kérni.

Üdv: 20 hetes kismami

2008. febr. 27. 16:02
 2/3 A kérdező kommentje:

sziaa

Nekem a krio szimpatikusabb, a Zelionnál megcsinálják a vérvételt, de drágább is a tárolás. A krio kéri a leleletet, és hiába kismama vagy-vagyok, mivel ezeket a szűréseket egyébként nem végzik el, ezért a tb sem támogatja és nekünk kell megfizetni. Ez az összeh 15ezer forintig terjedő, csak kórházak szerint más és más. Na én erre az összegre lennék kiváncsi, azért köszönöm :)

2008. febr. 27. 17:51
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

A Zelionnál is kell fizetni, vizsgálatonként asszem 3.500 ft. Összesen 10.500 ft, mert 2 vizsgálat eredményét elfogadják a régi szűrések alapján is. A szüléskori valóban benne van az árban. (Össz ár: 360.500 ft).

A Sejtbanknál 20.000 ft a szüléskori, de akkor nem kell nekik több (előzetes és utólagos), ha ezt csináltatjátok meg. (Össz. ár: 362.000 ft)

A Kriónál nem találtam árra infót, szerintem ők nem csinálják meg.

Most fejből írtam ezeket, remélem nem írtam hülyeséget.

Kórházban még nem kérdeztem az árat, de a nődokim mondta, hogy ott is fizetős, tb nem támogatja. Szóval én inkább azt hiszem, hogy valamelyik sejtbanknál fogom ezt a vizsgálatot is kérni. Csak nem tudom, hogy MELYIKET VÁLASSZAM?!?

2008. febr. 27. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!