Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Fáj a fülem, voltam fül-orr-gé...

Fáj a fülem, voltam fül-orr-gégészeten. Mit tegyek? Többi lent.

Figyelt kérdés

Már pár napja elkezdett fájni a fülem, főként nyelésre. Nekem érzékeny huzatra és hidegre a fülem, valószínűleg pénteken is ez történt, mert azóta fáj. Ezenkívül ha a fülcimpámat megnyomom vagy ha meghúzom, fáj a fülem belül és néha úgy érzem, váladékozik. Ezt, hogy nyomásra fáj és néha váladékozik, már kb 1 hónapja érzem, de a folyamatos fájdalom csak most jelentkezett. Hallójárat-gyulladásra gyanakodtam, ezért ma elmentem fül-orr-gégészetre. Nem mondtam el neki, mire gyanakszom, gondoltam, ő az orvos, ő majd belenéz és mondja. Egy fülzsírdugót talált a fülemben, azt kiszedte és így megnézte dobhártyámat is. Azt mondta, ép és egészséges a fülem. De még mindig fáj, azon gondolkozom, csütörtökön, a következő rendelésen visszamegyek hozzá.

Mit ajánlotok, visszamenjek? Vajon jól diagnosztizált az orvos? Ha belenéz a fültükörrel a fülembe, nemcsak a dobhártyát, de a külső hallójáratot is ugyanúgy szemügyre veszi?

Igen fontos lenne, mert jövő héten műtenek, és nem lenne jó elhalasztani egy ilyen dolog miatt.

A válaszokat előre is köszönöm!

#fülfájás #fül-orr-gégész #hallójárat gyulladása
2015. márc. 23. 19:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Menj vissza, ha gondolod, megnézi még egyszer. Mellékesen megjegyzem, ha az ember orvoshoz megy, akkor elmondja neki a panaszát, és nem csak abban bízik, hogy majd csak észreveszi... Különben lehet, hogy a régóta bennlevő füldugótól fáj a füled. Melegítsd, lámpával.
2015. márc. 23. 20:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Mikor orvoshoz megyek, minden egyes panaszomat részletesen átgondolom, hogy mit fogok mondani, a legkisebb dolgokat is. Aztán mikor belépek, hirtelen elfelejtem őket. Lámpalázas vagyok, de igyekszem ezt már leküzdeni.:)
2015. márc. 23. 21:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Gondoltam, hogy csak ez lehet nálad is. Írd le a kérdésed, és vidd magaddal. Hidd el, még elő se kell majd venni...
2015. márc. 24. 20:13
 4/4 anonim ***** válasza:
nekünk többször is vissza kell mennünk, mire eltaláják a gyógyszert rá a fülés orvosnők. most cipriol-t kell szedni és ciloxan a fülcseppentő. eddig amiket szedtünk és nem használtak: dalacin, cefzil, otosporin, mometason.
2015. júl. 22. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!