Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ha valakit szivinfartussal...

Ha valakit szivinfartussal visznek be korházba azzal mit csinálnak?

Figyelt kérdés
Anyukám tegnap elött rosszul lett , de nem hivtunk orvost. Ma mégrosszabbul lett igy kihivtuk a mentőket én nem mentem be mert öcsémre vigyázok! Ilyenkor mit csinálnak vele? Felfog épülni???
2010. febr. 17. 07:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Valószinüleg felépül, ha idöben orvoshoz került, de elég sok idöt vesz igénybe. A kórházban folyamatosan figyelik a szivmüködését (készülékkel), gyógyszereket (infúrió) kap, ami segit a regenerálódásban. Lehet, hogy nem nagyon tudsz vele beszélni pár napig, de ne idegeskedj, biztos rendbejön, csak ki kell várni.

Jobbulást kivánok anyukádnak.

2010. febr. 17. 07:46
 2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Ez most megnyugtatott egy picit! És a jókívánságot is köszönöm!
2010. febr. 17. 07:59
 3/7 anonim ***** válasza:

Emnnyi idös vagy? Nagyon szépnek találom, hogy az öcséddel tördsz, amikor anyukád nem tud.

Ha tudsz valamit, akkor majd ird meg, szeretnék veled örülni. (At elsö vagyok)

2010. febr. 17. 08:11
 4/7 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok! Köszönöm , hogy törödsz velem!
2010. febr. 17. 08:15
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy jelzi-e ez az oldal , hogy küldtem privát üzenetet! :) Ha ráérsz nézd meg kérlek! Köszönöm!
2010. febr. 17. 08:23
 6/7 anonim ***** válasza:

Először is attól függ, hogy mekkora az az infarktus, először ezt derítik ki, meg hogy még zajló, vagy már lezajlott és pontosan hol van. Ha vérrög okozta és nem túl nagy, megpróbálhatják pl. lizálni (feloldani, általában Natrium Heparinnal), vagy pl. szívkatéterezést csinálnak. De ne aggódj, valószínűleg időben kórházba került az anyukád. És, bár ne történjen ilyesmi még egyszer, de ha valakinél előfordul és te ott vagy, akkor a lehető legfontosabb, amit tehetsz, hogy ne várd meg, míg az illető még rosszabbul lesz. Ilyenkor azonnal orvost/mentőt kell hívni! Mert az idő a legdrágább ilyenkor, és emberélet múlhat a késlekedésen...

Mielőbbi gyógyulást kívánok az anyukádnak!

2010. febr. 17. 15:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Az elsö válaszoló vagyok, irtam emailt.
2010. febr. 17. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!