Gergo76467743 kérdése:
Milyen emlékeitek vannak szájsebészeti
bölcsifog-cupp-out-ról?
Az összes addigi fogászati élmények közül a legpozitívabb. Egy elefánt se érzett volna semmit attól a szájsebészeti érzéstelenítőtől.
2015. márc. 9. 22:59
2/11 A kérdező kommentje:
Melyiken jártál és ki volt az orvos? Ügyes volt?
Már nem emlékszem a nevére, valamilyen Krisztina volt. A Honvéd kórházban voltam.
Ha gond lenne a fogammal, őt próbálnám megkeresni, hátha még ott dolgozik. Úgy mentem oda, hogy ők lerobbantott arcokat is összepakolnának, akkor csak nem lesz gond egy kis vésés nekik :)
2015. márc. 9. 23:11
4/11 anonim válasza:
bölcsifog-cupp-out
Ez mit jelent? Ahogy látom a kérdés első fele magyar, eddig értem is. De ez a "bölcsifog-cupp-out"....
2015. márc. 11. 10:50
5/11 A kérdező kommentje:
Bölcsességfog-eltávolítás. Kicuppantás. Sajnálom, ha ez nem volt aranyos számodra.
6/11 Jones. válasza:
Furcsa nyomást érzel, semmi mást :) Ne pánikolj, nem érdemes :)
2015. márc. 11. 22:22
7/11 nyussszifül válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, kedves Gergő, de ez helyzettől függ. :) Lassan 19 éves leszek, egyik bölcsességfogam sem nőtt ki (még). Ebből már kettő nincs meg. Állkapocs kattogással mentem a szájsebészetre. A bal alsót vették ki, elég nehéz szülés volt. Feszegették, és még csontot is vágtak át. Kaptam ugye érzéstelenítőt, de ekkor mindent éreztem. A bal felső viszont szinte kiesett, olyan egyszerűen és gyorsan ment. :)
2015. márc. 13. 13:34
Ma már nincs emlékem, egyszerűen elfelejtettem a dolgot. Ez állítólag valami ösztönös, ahogy az asszonyok sem emlékeznek többnyire a szülés fájdalmára.
Azért ahogy (erőltetve) visszagondolok, maga a műtét nem fájt, de utána elég vacak volt, amikor kiment az érzéstelenítő.
Ami még meglepett, hogy milyen nagy az a nyamvadt fog. Nem nőtt ki, ezért csak a tetejét éreztem, de amikor megláttam, mekkora darab távozott a testemből, kicsit elhűltem :-)
2015. márc. 15. 14:46
9/11 anonim válasza:
elèg rossz, nem szabad ràparàzni az tèny ès való, viszon elèg rossz èrzès mèg az èrzèstelenîtès mellett is főleg az utàna lèvő fàjdalom nagyon rossz de ki lehet bîrni.:)
2015. márc. 16. 18:18
Nekem ki kellett fűrészelni egy bölcsesség fogamat. De úgy beinjekcióztak, hogy az egészből semmit nem éreztem! Ne félj, túl leszel rajta!
2015. márc. 27. 20:06
Kapcsolódó kérdések: