A házi orvosom azt mondta hogy ezek a tünetek amik vannak nekem nem vehetők figyelembe nem jelent semmit Vesegörcsök, Hátfájdalom ott ahol a vese tudtommal van és érzem hogy feszül, szúródik. Gyakori vizelési inger. Szerintetek ez tényleg nem baj?
En pont igy jartam, csak masik szervvel. Uh vizsgalaton voltam mas okbol, ott mondtak kerjek a hazidokitol beutalot reszletes kivizsgalasra, mert nem stimmel valami. Elkuldott az orvos, vizsgalat nelkul, hogy nincs nekem semmi bajom, fogyokurazzak! Elmentem a nogyogyaszomhoz, o elkuldott kivizsgalasokra, de az majd 1ev csuszas volt az idopontok miatt, mire kiderult mi bajom mondtak, hogy elobb kellet volna mennem. Mire eljutottam idaig surgossegivel toltak a mutobe, majdnem belehaltam abba a semmibe amit a haziorvos nem vizsgalt.
Mindenfelekeppen menj el masik orvoshoz aki hajlando segiteni, van amikor sajnos minden beteget egykalap ala vesznek es hulyenek neznek. Amikor meg kiderul, hogy tenyleg baj van csak haritanak.
Nem tudok a tünet együttesedre diagnózist felállítani, de azt tudom, hogyha az én háziorvosom (vagy bármelyik másik) ilyen lenne, hogy nem foglalkozik a problémámmal, akkor még aznap elbúcsúztunk volna egymástól és átmentem volna egy másik orvoshoz, aki hajlandó komolyan venni.
Ugyan ez vonatkozik a lányaim gy.orvosára.
4,5 év alatt 5 orvost fogyasztottunk el (ebből 3 költözés miatt volt).
Egy urulogus azt mondta hogy valamilyen vese megbetegedés lehet és a tünetek nagyon illenek a vesekőre mondta hogy szedjek napi 2 no spa és rowanexet vagy mit ami kb 1100ft szval nagyszerű ja és mennyek el urulogushoz.
Gondolom ott csinálnak ultrahangot és ha valami más eltérés is lenne mint pl adenoma akkor azt talán az is kimutatja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!