A házi orvosom azt mondta hogy ezek a tünetek amik vannak nekem nem vehetők figyelembe nem jelent semmit Vesegörcsök, Hátfájdalom ott ahol a vese tudtommal van és érzem hogy feszül, szúródik. Gyakori vizelési inger. Szerintetek ez tényleg nem baj?
Figyelt kérdés
2015. márc. 5. 09:00
1/19 A kérdező kommentje:
És ezeket a tüneteket is tapasztalom nagyon erős fejfájás szédülés, látászavarok,a végtagok gyakori zsibbadása izomgörcse
2015. márc. 5. 09:02
2/19 A kérdező kommentje:
És ő azt mondta hogy ezek kézzel fogható tünetek meg hogy nem jelent semmit.
2015. márc. 5. 09:03
3/19 anonim válasza:
Nincs a gerinceddel, nyakcsigolyáddal gond? Az is okozhat ilyen tüneteket, de nem mindet.
Urológiára elmehetsz beutaló nélkül is, ott csinálnak hasi ultrahangot, vesznek vizeletet és kiderül ha a veséddel van baj.
Reumára, vagy orthopédiára viszont kellene tőle beutaló.
4/19 A kérdező kommentje:
Köszi a választ
2015. márc. 5. 09:11
5/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy van e gond a gerincemmel
2015. márc. 5. 09:12
7/19 A kérdező kommentje:
Nagyon rosszul vagyok nem létezik hogy ez azt jelenti semmi bajom a vérképemen is 22 volt a vérsejtsűllyedés ami nagyon magas azt mondta ez normális valamint a fehérvérsejt számom is magas
2015. márc. 5. 09:14
8/19 A kérdező kommentje:
Meg a neutrophil
2015. márc. 5. 09:15
9/19 anonim válasza:
Ez gondolom a sokadik fajta tünetegyüttes, amivel az orvost vegzálod, és gondolom az eddigi kivizsgálások nem mutattak ki semmilyen konkrét betegséget. Most se fognak.
Ha nem így lenne, bocsánatodat kérem!
10/19 A kérdező kommentje:
Ez nem a sokadik fajta tüneteggyüttes elsőnek mentem el ezekkel a panaszokkal
2015. márc. 5. 09:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!