Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » A házi orvosom azt mondta...

A házi orvosom azt mondta hogy ezek a tünetek amik vannak nekem nem vehetők figyelembe nem jelent semmit Vesegörcsök, Hátfájdalom ott ahol a vese tudtommal van és érzem hogy feszül, szúródik. Gyakori vizelési inger. Szerintetek ez tényleg nem baj?

Figyelt kérdés

2015. márc. 5. 09:00
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
És ezeket a tüneteket is tapasztalom nagyon erős fejfájás szédülés, látászavarok,a végtagok gyakori zsibbadása izomgörcse
2015. márc. 5. 09:02
 2/19 A kérdező kommentje:
És ő azt mondta hogy ezek kézzel fogható tünetek meg hogy nem jelent semmit.
2015. márc. 5. 09:03
 3/19 anonim ***** válasza:

Nincs a gerinceddel, nyakcsigolyáddal gond? Az is okozhat ilyen tüneteket, de nem mindet.

Urológiára elmehetsz beutaló nélkül is, ott csinálnak hasi ultrahangot, vesznek vizeletet és kiderül ha a veséddel van baj.

Reumára, vagy orthopédiára viszont kellene tőle beutaló.

2015. márc. 5. 09:09
 4/19 A kérdező kommentje:
Köszi a választ
2015. márc. 5. 09:11
 5/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy van e gond a gerincemmel
2015. márc. 5. 09:12
 6/19 anonim ***** válasza:
Nem ártana egy gerincröntgen.
2015. márc. 5. 09:13
 7/19 A kérdező kommentje:
Nagyon rosszul vagyok nem létezik hogy ez azt jelenti semmi bajom a vérképemen is 22 volt a vérsejtsűllyedés ami nagyon magas azt mondta ez normális valamint a fehérvérsejt számom is magas
2015. márc. 5. 09:14
 8/19 A kérdező kommentje:
Meg a neutrophil
2015. márc. 5. 09:15
 9/19 anonim ***** válasza:
41%

Ez gondolom a sokadik fajta tünetegyüttes, amivel az orvost vegzálod, és gondolom az eddigi kivizsgálások nem mutattak ki semmilyen konkrét betegséget. Most se fognak.

Ha nem így lenne, bocsánatodat kérem!

2015. márc. 5. 09:18
 10/19 A kérdező kommentje:
Ez nem a sokadik fajta tüneteggyüttes elsőnek mentem el ezekkel a panaszokkal
2015. márc. 5. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!