Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » 3 évesnek könnycsatorna...

3 évesnek könnycsatorna átmosás, altatásban. Adjak borítékot a dokinak?

Figyelt kérdés
Ti adnátok pénzt? Ha igen mennyit?
2015. febr. 25. 09:45
 1/7 anonim ***** válasza:
NEM ezért kap fizetést, te megy ezért fizetsz tb
2015. febr. 25. 09:51
 2/7 anonim válasza:
én félnék ezért adnék. de ettől osztom 1.véleményét,csak sajnos ma már minden a pénzről szól :-(
2015. febr. 25. 10:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem, soha nem is adtam.
2015. febr. 25. 10:28
 4/7 anonim ***** válasza:

2-es. Félnél? Mitől? Borítékot utána szokás adni, akkor már mitől félsz? Ezt nem értem...

Én nem adnék, nem szoktam adni soha senkinek.

2015. febr. 25. 10:45
 5/7 anonim válasza:
73%

Nem! Soha, egyetlen dokinak sem adtam hálapénzt, még a szülésért sem. A férjemnek sem adnak amikor kivágja a sérültet a kocsiból, vagy kihozza az embert az égő házból...

Ellenben mindig szoktam sütni. Ha előre tudom, hogy kórházba megyek/megyünk, akkor még az elején odaadom, egyébként meg utólag szoktam.

2015. febr. 25. 12:51
 6/7 anonim válasza:

nyilván a konzultáción adnám. és azért,mert vannak olyan orvosok akik pénz nélkül rá se bagóznak senkire. nem mindenki az igaz,vannak nagyon becsületesek is,de sajnos az ellenkezője is van. volt akinek a beteg anyjának nem írtak receptek amíg nem kapott egy 5öst a doki

2es

2015. febr. 25. 15:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Ja. Így értem, 2-es.

:)

2015. febr. 25. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!