Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » A testvérem szociális segélyen...

A testvérem szociális segélyen volt, eddig mert skizofréniás és az önkormányzatnál közmunkát sem adtak neki. Most ez az ellátás megszünik márc 1-tōl. Szolgálati ideje nincs, akkor mi lesz vele?

Figyelt kérdés
2015. febr. 12. 17:10
 1/4 A kérdező kommentje:
4 éve a pszichiátriáról ki-be jön.Most Január 15-én engedték haza legutóbb, szedi a 4 féle gyógyszert.
2015. febr. 12. 17:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát ezektől a "szociális érzékenységű vezetőinktől" éhen halhat. Azért bízzunk benne csak születik valami kedvező megoldás. Most a menekülteket kell etetni. A magyarra meg nem jut pénz.
2015. febr. 12. 17:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Átmenetileg most érjétek be az fht-vel, az lesz most neki szoc, segély helyett, fogadja el mindenképp, különben minden ellátásból kieshet.Aztán Március első napjaiban be kell menni érdeklődni a polgármesteri és a munkaügyi hivatalba, ugyanis feb. 28.ig kell eldőlnie, milyen segélyeket fog adni az illetékes járás és önkormányzat.Akkor még változhat a helyzete.ez is egy hirtelen jött agylövése orbánnak, hogy segélyt azonnal elvenni, aztán a többit ráér megoldani, csak elvenni, lényeg az!Pffff!

Reméljük, hogy ez csak átmeneti nehézség! Én pánikbeteg szoc, agorafóbiás vagyok, az ajtón ki nem lépek egyedül! De nekem is megszűntették, arra hivatkozva, hogy az csak orvosi papír, nem leszázalékolás, nincs papírom hogy 50% rokkant vagyok.De mondta az ügyintéző, hogy közmunkát meg valszeg így nem fognak úgysem adni, de hozzátette, hogy ő sem tud semmi több infót mondani, hogy mi lesz, nagyon segítőkész volt, de ez van neki kiadva parancsba.Amikor felülvizsgálták a segélyem most a napokban, orrom alá nyomott egy papírt, hogy önként vállalom, hogy a munkaügyivel tartom a kapcsolatot és fht segélyt igénylek.Tehát megzsarolták a szoc, segélyeseket, hogy úgy tűnjön, mintha önként a másik segélyre kérnék át magukat!mocskos ez az egész rendszer!!

De márciusban bemegyek és minden követ megmozgatok, hogy visszakerüljek szocra.Most egyedül állóként kettesben a nagylányommal kell megélni majd 22.800 Ft-ból.Fa sza!Köszönjük "kedves" miniszterelnök ÚÚÚÚÚÚÚÚR!

Közben az egész várost újjáépítik ilyen-olyan uniós meg fa sz tudja milyen pénzekből, a csóró magyarnak, aki közben éhen dö glik.

Állítólag azért változtatják a segélyezést, mert voltak visszaélések!Ugyan már! A parlamentben milliárdos visszaélések vannak, ideje lenne végre, hogy a saját enyves mancsukat szigorítsák!!

2015. febr. 12. 17:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, 28-ig lehet nem is sikerulne a rehabilitációs bizottságtól papírt kapni. Egy kis faluban lakunk egyébként így ismerik a helyzetünket. De Orbán nem.
2015. febr. 12. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!