Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Volt már valaki elektroszomato...

Volt már valaki elektroszomatográf (EIS) vizsgálaton?

Figyelt kérdés
Tapasztalatok érdekelnének. Érdemes rá pénzt kiadni?
2015. febr. 4. 10:06
 1/1 anonim válasza:

Most találtam a kérdést, gondoltam, segíthetek másoknak a válasszal.

Anyukámat vittem el egy ilyen vizsgálatra, konzultációval, daganatszűréssel, gyógyszerírással stb. 70 ezer Ft volt itt Budapesten. De megérte!! Kiderültek a kockázatok és hogy kezdődő gyomorrákja van. Ultrahang még nem mutatta ki, annyira kezdetleges stádiumban volt, de tükrözés utána kimutatta. Az orvosnak szinte csoda szám volt hogy ilyen korai stádiumban kiderült. Sikeres és gyors kezelés lett a vége, gyors gyógyulás. Ha valahol ingyenesen “dobják utánad” ezt a vizsgálatot, az nem biztos hogy jó, ott utána valamit el akarnak adni. De fizetősre megéri el menni! Ha nem tudod hogy van-e baj, akkor a gép kimutatja. Főleg most hogy nem lehet időpontokat kapni államiba...

Erzsike (52)

2021. febr. 19. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!