Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ha nem jelenek meg alkalmasság...

Ha nem jelenek meg alkalmassági vizsgálaton, akkor mire számítsak?

Figyelt kérdés
Gépjármű vezetői felülvizsgálatra küldött egy köcsög orvos, augusztusba voltam szakorvosi felülvizsgálaton szintén jogsi ügybe, alkalmasnak talált, azóta semmi változás nem állt be az egészségügyembe. De ez a köcsög szívózik velem, mi történik, ha nem megyek el?

2014. dec. 12. 17:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Érvénytelen lesz a jogosítványod.
2014. dec. 12. 17:36
 2/12 A kérdező kommentje:
De 2018-ig alkalmas. Ha nem adom vissza akkor hogy tudják alkalmatlanítani?Fellebbezni lehet nem?
2014. dec. 12. 17:39
 3/12 anonim ***** válasza:
Valszeg benne van a rendszerben, hogy orvosi vizsgalatra kell jelentkezned. Ha elkapnak bevonjak a jogsid aztan nem csak buntit kell fizetni, de meg orvoshoz is ujra el kell menned. Ha peched van meg vizsgaznod is kell. Olyan nehez elmenni az orvoshoz? Szivozik akkor menj masik alkalmassagishoz. Sokon csinalnak olyan vizsgalatot, nem mindig kotelezo egyhez menni!
2014. dec. 12. 17:52
 4/12 anonim ***** válasza:

Szerintem egy kicsit te is szívózól:))

Tudod lehet, hogy nem érzed de pár hónap alatt is kialakulhat bármi, amit még nem vettél észre...

Én nem vacakolnék tudom, hogy kellemetlen ide-oda rohangálni, meg várakozni, én is sokat ülök a dokinál de végül is a te érdeked meg mások élete is múlhat rajta. Legalább tudod, hogy rendben vagy.

Addig míg húzod-halasztod és rugózol rajta addig már rég túl lennél rajta.

2014. dec. 12. 17:57
 5/12 A kérdező kommentje:
Vazee az a nonszensz, hogy alig 3 hónap elteltével 2 orvos ellent mond egymásnak! Ha bevonják a jogsim, akkor bevonják, nem sokat autózom, de 15 év alatt azért sok helyen jártam és 1X ha elkérték a jogsim. Nagyon nem szeretnék ebbe a helyzetbe kerülni, de az bosszant, hogy ilyen rossz indulatú, hogy lehet valaki. És a felülvizsgálati díjra nincs pénzem, szóval ha oda állítok anélkül mi lesz?
2014. dec. 12. 17:59
 6/12 A kérdező kommentje:
De tényleg köcsög ez az orvos, ezek rehabilitálók, felülvizsgálók, ketten vannak külön szobába át is hívta a kollégáját, mit állapít meg rajtam. Ő is azt mondta, alkalmasnak talál, nem vagyok alkalmatlan, szóval elég kiábrándító tud egy orvos lenni, ilyen ellenszenves orvost raknak a felülvizsgálat részre.
2014. dec. 12. 18:08
 7/12 anonim ***** válasza:

Na igen nem egyszerű...de azért próbáld meg az ő szemszögükből is nézni a dolgokat: óriási felelősség van rajtuk, ha valami történik könnyen elővehetik őket és vége az egész pályafutásuknak talán még le is ültethetik egy nagyobb hibánál. Pont ez van a kötelező műszaki vizsgálatoknál is nagyon oda kell figyelni. És néha elég idióta szabályok tömkellegét kell betartaniuk.

Őket nem érdekli van-e pénzed a vizsgálatra ők más szempontok alapján működnek.

Nem véletlen, hogy áthívta a kollégáját több szem többet lát.

Az én házidokim pl. egy állati agyas, agyondiplomázott, több helyen dolgozó, tanító pasas piszok jó diagnoszta egy csomó vizsgálatot megúszok néha mert nagyon rálát a dolgokra. Ehhez képest az anyja korabeli doktornők átjönnek néha hozzá egy-két kérdésre. Majd kiestem a székből pedig ez csak egy háziorvosi rendelő.

Gondolj bele egy alkalmassági mennyivel komolyabb dolog.

Egyébként van amúgy valami betegséged, amire oda kell figyelni? Mert akkor már ugye macerásabb a dolog.

2014. dec. 12. 18:42
 8/12 A kérdező kommentje:

Végre megtudtam tőled, hogy balesetet csakis beteg, mozgáskorlátozott meg beteg emberek okoznak csak. Nem is értem a felelőtlen orvosok miért nem küldik ezeket is felül vizsgálatra, naponta több tucat baleset van, miért nem veszik el ennyi alkalmatlan embertől a jogsit?

Igen van eü.problémám, de ez akkor is fennállt, amikor vizsgáztam.

2014. dec. 12. 19:28
 9/12 anonim ***** válasza:

Nem kell rögtön kirohanni csak az írásodból kivettem, hogy van valami ezért rákérdeztem.

És nem hiszem, hogy balesetet csak rokkantak meg betegek okozhatnak csak azt próbáltam leírni, hogy mekkora a felelősségük az orvosoknak ugyanis keményen előkaphatják őket akár egészséges akár beteg okozta a balesetet szóval meg lehet érteni őket is.

Messziről jött ember azt mond, amit akar az egy dolog, hogy te jól érzed magad, hogy biztonsággal és nyugodtan volán mögé ülsz de ők nem érzik, amit te nekik vizsgálódni kell. És betartani egy raklap néha idétlen szabályt.

Így értettem.

2014. dec. 12. 20:39
 10/12 anonim ***** válasza:

Én úgy látom te már eldöntötted, hogy nem mész el, és csak megerősítést kérsz a döntésedhez. Ha pedig valaki mégis inkább az orvosokat védi akkor egyből támadsz, mert nem azt a választ kapod, amit akarsz.

Szegény előttem szóló hiába magyarázza a bizonyítványát akkor is ő lesz a rossz, és csak neked van igazad!

2014. dec. 12. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!