Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ha nem jelenek meg alkalmasság...

Ha nem jelenek meg alkalmassági vizsgálaton, akkor mire számítsak?

Figyelt kérdés
Gépjármű vezetői felülvizsgálatra küldött egy köcsög orvos, augusztusba voltam szakorvosi felülvizsgálaton szintén jogsi ügybe, alkalmasnak talált, azóta semmi változás nem állt be az egészségügyembe. De ez a köcsög szívózik velem, mi történik, ha nem megyek el?

2014. dec. 12. 17:35
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Értem mit írtok és köszi a tanácsot. Nem a felülvizsgálat akaszt ki, hanem hogy egy orvos 2 vagy több kollégájával is szembe megy. Ha majd újra valamiért orvoshoz kerülök mert pl röntgenre kell mennem vagy akármi és feltűnik neki , hogy van problémám, akkor újra mehetek felülvizsgálatra?

És nem vagyok abban az anyagi helyzetbe se, hogy kifizessem a felülvizsgálati díjat, nem tehetek róla, ezért is bosszant az egész.

2014. dec. 12. 22:11
 12/12 anonim ***** válasza:
Mindig lesz olyan ember aki szembemegy a többivel. Ez ellen nem lehet tenni. Le kell nyelni a békát. Sajnos ilyen világban élünk. Ha pedig folyton ezen bosszankodsz az sem tesz jót az egészségednek.
2014. dec. 12. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!