Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Fogászati magánrendelés...

Fogászati magánrendelés TAJ-kártya nélkül is megy?

Figyelt kérdés
Ausztriában élő és dolgozó magyar vagyok, igy nincs biztosításom itthon már az egészségügyi ellátásokra. Egy hétre most haza utaztam, és muszáj lenne elmennem fogorvoshoz. Találtam egy nagyon jó privát dokit, de nem tudom, hogy biztositás nélkül ellátna-e. Mivel magánpraxisról van szó, így elméletileg igen, de nem vagyok benne biztos. Leírnátok az ezzel kapcsolatos tapasztalatokat? :)
2015. febr. 2. 17:08
 1/1 anonim ***** válasza:
Mivel nekik is le kell jelenteniük minden beteget az OEP-hez, előfordulhat, hogy nem látnak el taj-kártya nélkül. Külföldieknek is eu kártyát vagy útlevelet kell adni (mint rendes állami kórházban is). Javaslom érdeklődj utána a lehetősségeknek (lehet ilyen esetben neked is elég lesz egy útlevél).
2015. febr. 2. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!