Dr. Zsolnai Éva ultrahang magánrendeléséről mi a véleményetek? Mennyibe kerül ott egy vizsgálat?
Igaz,nem mostani a kérdés de én is jártam sajnos nála.
Hozzá küldött a nőgyógyászom uh-ra.
Amikor odamentem időpontra többen vártunk,egy nénivel normális hangon pár szót váltottunk, amikor az ajtót kicsapta a dr.nő, hogy csend legyen! Vizsgálat folyik azért szól a zene. Na itt kellett volna otthagynom. Nem dedósok vagyunk,hogy így beszéljenek velünk. A középkorú nénivel egymásra néztünk, meg se szólaltunk.
Vártam majd behívott, megvizsgált, majd közölte velem, hogy nincs ott semmi ciszta. Értem, felfogtam??
Ilyen lekezelő hangnemben. Majd fizetni kellett nem kevesett kp-ban, kártyát nem fogadott el.
Visszamentem a nőgyógyászhoz, aki észre vette a cisztát, elküldött egy másik uh-hoz,aki pár nap múlva megmondta a pontos méretét, helyét. Igen, sajnos ott volt az a fránya ciszta, 2 hónap múlva ki is műtötték.
Lehet fáradt, rossz napja volt, de egy magánrendelésen nem ezt várja az ember,nem kevés pénzért.
Szerencsére megoldotta más a helyzetet, ez van. Kidobott pénz és idő volt az amikor ott jártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!