Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Eltört a csuklóm (tiszta...

Eltört a csuklóm (tiszta lila, hatalmasra fel van dagadva, a csuklócsont teljesen kiáll, érzem, hogy mozog a csont, nagyon fáj is? De nincs a TB fizetve, így is jár a gipszelés/ellátás?

Figyelt kérdés

Most bekötöttem+fagyasztott borsó van rajta.

Amúgy ráesett egy raklap szeszes ital, így történt.

Fekete munka, nincs bejelentés, én meg nem tudom fizetni a havi 7000Ft-os járulékot.

Ilyenkor mi a teendő?

2015. jan. 15. 20:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kedves szamo77db!

Az a nem semmi, hogy egy ember, aki az orvosit és a jogot is elvégezte, ilyen hülyeségeket mond:

A kérdező TAJ kártyája érvényes, csak rendezetlen a jogviszonya.

Az önkormányzat nem érvényesíthet TAJ kártyát sem szociális, sem semmilyen más alapon, A TAJ kártyák érvényesítésének, érvénytelenítésének, korlátozásának joga az OEP-é.

A # 7/10 Időpont 01-15 22:06-es válaszomban idéztem a törvényt ami alapján kérelmezheti a TBje rendezését a kérdező.

"de feljegyzik, hogy mibe került és ha lesz látható jövedelmed, akkor levonják belőle."

Ez egy bődületes marhaság.

Ha fizetnie kellene az ellátásért (mint ahogy nem kell), akkor kiszámláznák és nem feljegyeznék.

De mint az # 5/10 Időpont 01-15 21:11 válaszomban idéztem: nem kell fizetnie.

Legalább olvasd el a válaszokat és ha nem hiszed el, ami abban van, akkor nyisd meg a hivatalos szerv és a törvény bemásolt linkjét.

Kérdező:

Ha van egy cipzáros pulcsid, az nagyon jó szolgálatot tehet ilyen esetben, legalább a hátad és az egyik karod takarja. Vagy ha van egy olyan cipzáras pulcsid, amit nem sajnálsz a végén kidobni, akkor vágd le azt az ujját amelyik kezed gipszes. Igaz egy kicsit furcsán fog kinézni, de nem az a legfőbb szempont, hogy hogy nézel ki.

Az ujjaidat pedig próbáld gyakran mozgatni (traumatológus javasolta)

Jobbulást!

2015. jan. 19. 17:29
 12/12 szamo77db ***** válasza:
Lehet, hogy pontatlanul idéztem vagy elírtam valamit, szerencsére nem volt ilyen problémám. De az ismerősömet ne bántsd, mert ez nem korrekt. Nincs itt, hogy megvédje magát.
2015. jan. 19. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!