Most Jár? Vagy nem jár?
Az velem a helyzet hogy 20-éves vagyok . Jelenleg is munkát keresek mint megváltozott munkaképességű!
Na már most rólam azt kell tudni hogy voltam Komplex rokkantsági orvosi vizsgálaton ahol azt állapították meg hogy 64%- os rokkant vagyok és 36%-os az egészségi állapotom!
Nem kapok semmilyen járadékot és semmilyen kedvezményt!
Eddig bármilyen munka helyen voltam ahol betegeket kerestek állásra, ott mindenki szó szerint kiakadt hogy nekem járna egy kis pénz akkor is! voltam felül vizsgálaton is és ugyan ez lett az eredmény és azt az indokot kaptam hogy mivel ülő munkát tudok végezni így semmi sem jár! Rengeteg mindent olvastam már és rengeteg hasonló ember kap valamilyen járandóságot csak én nem!
Most szerintetek ez hogy működik mert tudok olyanról aki olyasmi beteg mint és és mégis kap rokkantságit! Lassan kezdem azt érezni hogy ez az egész pofára megy! Nektek mi a véleményetek róla?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!