Skadowsk kérdése:
14 ÉVES Vagyok 38.9 fokos lázamat nem tudom levinni sehogy már vizesruhával is probálkoztam de 10p mulva megint visszajött hogy csillapíthatnám?
Figyelt kérdés
2014. dec. 31. 18:58
11/14 anonim válasza:
Gyógyszert csak olyat vegyél be, amit már szedtél lázra korábban! A betegtájékoztatóban benne van, hogy mennyit vehetsz be belőle! Ülj bele egy kád meleg vízbe, és apránként hűtsd, amikor kezdesz benne fázni, szállj ki! A kettőt egyszerre ne! Ha kell tabi is, és fürdő is, legalább másfél óra teljen el közötte. És utána csak vékonyan takarózz be!
12/14 anonim válasza:
Tudnunk kéne, vettél-e már be valami gyógyszert. Vegyél langyos vizes fürdőt, feküdj le! Ha nem javulsz, vigyenek be a szüleid az ügyeletre, nehogy komolyabb baj legyen! Ha nem vettél be még semmit, akkor Rubophent vegyél be egyet!
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a szüleim elmentek az ismerősökhöz és egyedül vagyok itthon
mostmár lement 37.2 re a nurafen forte val
2015. jan. 1. 02:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!