Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Kell tb t fizetnem,23évesen?

Kell tb t fizetnem,23évesen?

Figyelt kérdés

23éves vagyok középiskolába járok és csak estin tanulhatok tovább.. t

mert anyukám azt mondta ő nemtudja fizetni amit megis értek..de így sohanem lesz érettségim :(

2010. febr. 4. 13:49
 1/3 anonim ***** válasza:
23 évesen már rég be kellett volna fejezned a szakközép iskolát...De estin is nyugodtan leteheted..Ha nekem sikerült 35 évesen ráadásul gyorsított módban,akkor neked is sikerülni fog..Mivel már nem vagy tanköteles,vagyis tudnál dolgozni(az egy dolog,hogy miért nem dolgozol..) elvileg neked már kéne fizetni a TB-t,mint tanuló már nem ingyenes az orvosi elláttás neked..
2010. febr. 4. 13:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen, kell!!!! De nem gond, fizetjük és húzzuk az igát helyetted is!!!
2010. febr. 4. 14:16
 3/3 A kérdező kommentje:
az egy hosszú történet miért nem sikerült elvégeznem..de úgy érzem jobb későn mint soha..viszont így azt hiszem nem fog menni mivel anyáék nem fizetik a tb-t..bár nem tudom mit gondol mivel ha nem járok suliba akkor is kell..de érettségi nélkül munkát sem kapok..
2010. febr. 4. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!