A gerincvíz vétel fájdalmas? Gyerekkorom óta rettegek a tűtől és most ezzel "ijesztget" az orvos.
Figyelt kérdés
2014. dec. 29. 12:03
1/6 anonim válasza:
Sokat láttam már,és soknál asszisztáltam. A betegek elmondása szerint nem fáj, legalább is minimális a fájdalom. Amikor beadják a lidocaint a bőr alá, az fáj picit. (kicsi tűvel adják). Onnantól kezdve elvileg semmit nem érzel. Ha jó az orvos,aki csinálja,akkor főleg. Arra figyelj,hogy utána feküdnöd kell és sokat inni,mert igen erős fejfájásod lehet,ha nem tartod be.
2/6 anonim válasza:
Szerintem eléggé fájdalmas beavatkozás, hozzá értőként mondom. Szóval egy injekciónál biztos hogy durvább..nem is kicsit.
4/6 anonim válasza:
Leukémiás gyerekek közt voltam sokáig, tőlük sűrűn vesznek, illetve gyógyszert is kapnak így(: Egy idő után már nem is sírnak, nem tartozik a legfájdalmasabb beavatkozások közé. Viszont arra nagyon figyelj, amit az első írt, hogy utána hanyatt kell feküdni kb. 24 óráig.
5/6 anonim válasza:
4es
Én is leukémiásokkal dolgozom. :) Csak felnőttekkel. Gyerekekkel nem menne..így is nehéz sokszor nézni a szenvedésüket. Erős lehetsz,ha neked ment,elismerésem! :)
Első voltam.
6/6 anonim válasza:
Muszáj volt. Évekig tartott. A saját gyerekemmel voltam benn...(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!