Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ez milyen fájdalmas lesz?...

Ez milyen fájdalmas lesz? (lent folyt)

Figyelt kérdés
Viszér mütét gerinc érzéstelenitésben és mikor mehetek utána haza? reggel mütenek este már mehetek is haza nagykorú vagyok ha nem alá irom a papirt hogy saját felelősségemre távoztam nyugtassatok meg mútét csak jövőre lenne ha bele egyezek amiben nagyon kételkedek
2014. dec. 14. 17:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Gerinc érzéstelenítés alatt az égvilágon semmit nem fogsz érezni a műtét alatt . Tudom .. Engem császároztak ...
2014. dec. 14. 18:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyébként az is idő ..amíg az érzéstelenito kimegy . .. És mozogni tudsz . Eleve utána a fejed sem emelheted meg vagy 2 órán keresztül , mert iszonyatos fejfájást kaphatsz .. Szóval lehet a kora esti órákban elengednek , de az is lehet csak másnap délelőtt .
2014. dec. 14. 18:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is epidurális érzéstelenítésem volt visszér műtétnél. 2-3 napot biztos, hogy bent kell majd maradnod. Az érzéstelítés után jó pár óráig lábra sem tudsz állni. Utána is nehéz lesz. Álmomban nem gondoltam volna, hogy könyörögni fogok a katéterezésért, de képtelen voltam magamtól vizelni az érzéstelenítés miatt. Maga a műtét nem lett volna fájdalmas, mert nem éreztem semmit, de hogy nem tudtam a hólyagomat magamtól kiüríteni az felettébb kellemetlen volt. Sajnos altatásban nem vállalták. És mi az amibe nem egyezel bele?
2014. dec. 14. 18:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Ebbe az egeszbe inkabb hagyom
2014. dec. 14. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!