Külföldiként hova menjek betegszabi végett?
Figyelt kérdés
Szlovákiai állampolgár vagyok. Találtam munkát Budapesten. Már albérletem is van, hogy kereshetek magamnak háziorvost, aki betegszabira is ki tud irni?
Mert a betegség általában ugye váratlanul jön, nem tudsz több száz kilométert hazautazni a saját orvosodhoz. Csak besétálok egy orvoshoz, és közlöm hogy szeretném ha ő lenne a háziorvosom?
taj számom van, esetleg kell tartozkodási engedély is? mert semmi hivatalos papírom nincs a budapesti lakhelyről, vagyis hogy én ott lakom. vagy manapság már ilyenhez sem kell tartózkodási engedély?
2014. dec. 4. 20:37
1/1 anonim válasza:
Szerintem az unió miatt nem kell tartózkodási engedély(de ebben nem vagyok biztos).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!