Felirhat-e háziorvos szorongásoldó tablettát vagy csak pszichiáter irhatja fel?
Figyelt kérdés
Frontint kell szednem egy darabig,de mivel magánrendelésen voltam a pszichiáter elég sokat kért egy konzultációért. Nem akarok ismét kidobni pár ezer forintot, hogy receptet kapjak. Fel tudja irni a gyógyszert háziorvos is?2010. jan. 31. 14:33
1/4 anonim válasza:
A Frontint (xanaxot) háziorvos is felírhatja.
2/4 anonim válasza:
Csak akkor, ha viszel neki a szakorvostól egy papírost, hogy hat hónapig felírhatja ő is. Utána ezt megint újítani kell. Olcsóbban megúszod, ha elmész egy szakorvoshoz - nem magánrendelésre -, és kérsz tőle egy ilyen papírt. Vagy visszamész ahhoz, akinél voltál, és jópár ezerért megpróbálod belőle kivasalni. Nem biztos, hogy sikerül, mert akkor tudni fogja, hogy fél évig felé sem nézel, és nem perkálsz. Tudom miről beszélek, én is így jártam...
3/4 anonim válasza:
Hát én nem íratnám fel ezeket semmi esetre sem. Ezek már elavult gyógyszerek, csak sajnos a háziorvosok és néhány pszichiáter még nem váltott. Keress fel egy jó szakembert. A konzultáció tényleg drága, de ahová én járok, ott 2000ért ír fel gyógyszert és megoldjuk úgy, hogy akár 4 hónapra is elég. Hol laksz?
4/4 anonim válasza:
A második rosszul tudja. Frontint szakorvosi javaslat nélkül is felírhatja a háziorvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!