Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Decemberben kezdödöt és?

Decemberben kezdödöt és?

Figyelt kérdés
heves szivdobogás de elmult utána reggel hányinger de nagyon sokat streszel és elmentünk dokihoz aki azt mondta nem kell semmi mert pszichás oka kül vtam ekg-n mindenen sziv uh 24 orás vérnyomásmérés jo volt kül a vérnyomásom mostanában 140 145 és attol félek ja és néha szur a szivemél és nehezen kapok levegöt attol félek hogy szivinfarktust kapok vagy mi ez ?
2010. jan. 30. 17:29
1 2
 11/14 anonim válasza:
figyelj,én is amikor rosszul lettem azt hittem,h szívbeteg vagyok,mert gyorsan vert a szívem. Édesanyámnak is az volt a baja 14 évesen,hogy azt hitte,h infarktusa lesz,ezt ő mesélte. Én amikor voltam pszichológusnál,akkor beszélt a halálfélelemről,ami azt jelenti,h azok akiknek halálfélelmük van félnek a haláltól,és néha úgy érzik,h nem is érdemes felkenli,hiszen úgyis meghalsz. úgyhogy ne izgulj,nem lesz infarktusod,se nem vagy szívbeteg,én is eleinte azt hittem...
2010. jan. 30. 20:05
 12/14 A kérdező kommentje:
Remélem kül járok relaxálni de nagyon félek sokszor majdnem sirok akkor tuti nem infarktus ?
2010. jan. 30. 20:33
 13/14 anonim válasza:
ja,100% !!! Ne izgulj,mert akkor meg rosszabbul leszel !!! Probalj ne is gondolni ra,de tudom,h ez nagyon nehez,igaz en se birok masra gondolni,csak,h rosszul lesz/vagyok .
2010. jan. 31. 10:53
 14/14 anonim válasza:
Én vagyok a kérdezö! csak ujra regiztem kül nagyon félek hogy rosszul leszek de akkor biztos nem infarktust vagy szivbetegség de mikor mek a dombon akkor rosszabb
2010. jan. 31. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!