Decemberben kezdödöt és?
Figyelt kérdés
heves szivdobogás de elmult utána reggel hányinger de nagyon sokat streszel és elmentünk dokihoz aki azt mondta nem kell semmi mert pszichás oka kül vtam ekg-n mindenen sziv uh 24 orás vérnyomásmérés jo volt kül a vérnyomásom mostanában 140 145 és attol félek ja és néha szur a szivemél és nehezen kapok levegöt attol félek hogy szivinfarktust kapok vagy mi ez ?2010. jan. 30. 17:29
1/14 A kérdező kommentje:
az ekg májusban volt meg a sziv uh is
2010. jan. 30. 17:29
2/14 A kérdező kommentje:
légyszives irjatok kül 14éves fiu vagyok és félek hogy mi van ha infarktust kapok
2010. jan. 30. 18:01
3/14 A kérdező kommentje:
a doki megmondta semmi baj a vérnyomásommal a stresz miatt ennyi
2010. jan. 30. 18:02
4/14 anonim válasza:
Csá,én is 14éves fiú vagyok,és én is sokat stresszelek,és néha nekem is gyorsan ver a szivem. Én is voltam sok vizsgálaton,de nekem is azt mondták,h pszichés probléma. Meg volt pszichológusnál,és ő is azt mondta,h nincs semmi bajom. Nekem meg szoktak lenni pánikroham szerű tünetek. Neked van még egyéb tüneted ? Szerintem ez csak a kamaszkorral jár... Ennek is vége lesz egyszer. :)
5/14 A kérdező kommentje:
sokszor majdnem sirok mert rágondolok mi van ha infarktust kapok 75 kg vok 180 cm a vérnyomásom picit magas de sztem a stressz miatt meg nehezen kapok levegöt de csak néha:((( tisztára félek
2010. jan. 30. 19:34
6/14 A kérdező kommentje:
jah vége lesz 1 szer mi?:(((((
2010. jan. 30. 19:35
7/14 A kérdező kommentje:
de felálásnál néha jön elö meghalok egy mentöt vagy meglátok sirhatnékom van:(((
2010. jan. 30. 19:37
9/14 A kérdező kommentje:
de az mitöl van meg fogok halni?
2010. jan. 30. 19:46
10/14 A kérdező kommentje:
de ehez társul légszomj néha ülés közben is de nem mindig vmikor jo kedvem van vmikor szar de félek mi van ha infarktust kapok vagy szivbeteg vagyok 14 évesen
2010. jan. 30. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!