Ha májusban voltam tüdőszűrésen ki lehet kérni azt a leletet még egyszer?
Figyelt kérdés
Kirúgtak az akkori munkahelyemről júliusban most találtam csak munkát az előző munkahelyemen bent voltam és elvileg elkeverték az Eü könyvemet. Most újra kell csináltatnom? Most nincs TB-m nem fizettem magam után még akkor mennyibe fog kerülni nekem így?2014. nov. 28. 00:37
1/2 anonim válasza:
Sokba, mert ha elmész orvosi vizsgálatokra és ott jelzi a rendszer, hogy nem vagy biztosított, akkor az orvosnak jelenteni kell a NAV felé és visszamenőleg is behajtják rajtad a havi eü hozzájárulást kamatokkal és bírsággal megspékelve, tehát előszőr ezt kellene a NAV-nál lerendezni.
2/2 anonim válasza:
AZ OEP-nél kérdezd meg a teendőidet. A volt munkahelyeden pedig próbáld kikövetelni a papirjaidat. Azért kilépéskor kellett kapnod iratokat, vagy nem? Egyébként, ha van regisztrációd az ugyfelkapu.hu-ra - okmányirodában ingyenesen megcsinálhatod - akkor utána tudsz nézni a biztositási jogviszonyodnak, hogy pontosan mikortól meddig nem fizették utánad a tb-t. Én ugy tudom, hogy rajtad utólag nem hajtják be, de baromi kockázatos tb nélkül élni, eltörik a csuklód véletlenül foci közben, és ugrik egymillád vagy örökre használhatatlan marad a kezed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!